Portálzárak

A portálzárak területén a BKS nagyon nagy méretválasztékot lefed, és az ára is megfelelő. Német prémium kategóriás termék, amit nem szabad elfelejteni.

Alumínium, acél és műanyag ajtókba is megoldást nyújt.

A BKS portálzár ismertetőjele, a homloklapon lévő BKS logó, és a zárbetét rögzítő csavar alatt található, azonosító sorozatszám. Amennyiben nem leolvasható valamelyik szám, küldjön egy képet a zárról és mi segítünk beazonosítani.

A BKS portálzárak, speciálisan alumíniumból vagy műanyagból készült csővázas ajtókhoz vannak tervezve. A keskeny, különböző merevséggel kiképzett profilokhoz kisebb dorn-méretű zármegoldásokat kínálunk, mint fa- vagy acél ajtó esetén.

Mindenképpen figyelemre méltó a zárónyelv kinyúlása a konkurens termékekhez képest. A retesz zárt helyzetben 20mm-t áll ki, így biztosítva, hogy az ellenoldalban minél nagyobb részben tudjon záródni. Egyéb hazai gyártású portálzárak távolsága nem éri el 10mm-t sem!

A BKS portálzárak minden esetben DIN szabványosak, és a német méreteket kell figyelembe venni. A kilincs - zárközép távolság nem 90 mm, hanem 92 mm, de erre mi mindig felhívjuk a figyelmet.

A BKS portálzárak megoldást kínálnak pánikfunkcióra, és menekülő útvonalra is.

GU – Economy elnevezésű zárcsalád, mely tökéletesen ki tudja váltani a GU Secury többpontos zárait, vagy a GU-Europa sorozatot.

Lényeges szempont egy zárcserénél az ÁR! Az Economy egy egyszerűsített zárközép rész, mely beépíthető a legtöbb többpontos zár helyére, de nem tudja zárni az ajtót, csak középen, egy ponton. 

Amikor a lényeg pl. egy nagy forgalmú étterem, vagy olyan ajtó ahová később elektromos zárfogadóval szeretnék ellátni az ajtót, akkor ez ideális megoldás.

Fontos, hogy az Economy nem szerelhető fel a többpontos zár szalagjára, a többpontos rúdzár vezérlés ki van belőle iktatva, ezért is olcsóbb!

Nem minden dorn-méretben elérhető, a három leggyakoribb dorn-méretben tartjuk raktáron a zárakat, amely a 35 mm, 45 mm és 55 mm méret.

Fontos, hogy házilagos zárcsere, vagy megrendelés esetén, a hibás beszerelésből adódó károkért semmilyen felelősséget, garanciát, jótállást nem vállalunk!

Egyedi megrendelés esetén, ezt saját felelősségre teszik, a megrendelést később lemondani, vagy a terméket visszahozni nem lehet!

Ha szerelés közben elakad, kérje szakember segítségét, vagy az egész zárcsere folyamatot rendelje meg partnercégünktől, ezzel tehermentesítjük Önt!

http://muanyagajtozar.hu/kapcsolat/

 

Bevésőzárak

Alumíniumból vagy mű¬a¬nyag¬ból készült ajtókhoz

A BKS bevésőzárak ezen a területen speciálisan az alumíniumból vagy műanyagból készült csővázas ajtókhoz vannak szabva: a keskeny, különböző merevséggel kiképzett profilokhoz kisebb dornméretű zármegoldásokra van szükség, mint a fa- vagy acélajtók esetén. A széles választékból nézze ki egyszerűen azokat a zárakat, amelyek járulékos igényeit kielégítik – betörésgátlás, tűzgátlás és menekülő ajtóként való alkalmasság és a beléptető rendszerekbe való integráció állnak rendelkezésére.

Önreteszelő zárrendszerek

A magánlakások ajtóihoz vagy tűzgátlási és pánikigén pánikigényt támasztó objektumok számára készülő önreteszelő bevésőzárjaink megkönnyítik a dolgát. A kulccsal történő bezárás felesleges.

Kézzel reteszelő zárrendszerek

A manuális reteszelésű BKS bevésőzárak jó áron kaphatók és meghagyják Önnek a választást – különböző teljesítményprofilokkal sok eltérő alkalmazási esetre.

Zárak pánikfunkcióval – 18-as sorozat

A 18-as sorozat zárjait egy- és kétszárnyú vészkijáratokhoz vagy pánikajtókhoz használhatja – mert az EN 179 és az EN 1125 szerint vannak jóváhagyva és a megfelelő BKS ajtóvasalatokkal kombinálhatók. Az egységes zárszekrényméretnek köszönhetően gyakorlatilag bármely csőkeretes ajtóba beleillenek.

Bevésőzárak 13-as sorozat

Sok esetben a 13-as sorozat zárjaira van igazán szükség: ezek megfelelnek a DIN 18251-2, 3. osztály csőkeretes ajtókra vonatkozó előírásainak és EN 12209 jóváhagyással rendelkeznek. Az áthajtható csapda miatt balra és jobbra nyíló ajtókhoz is használhatók.

Bevésőzár 14-es sorozat

Egy sok éve bevált, minőségi megoldás alumínium ajtajai számára: a 14-es sorozatú BKS bevésőzárak biztonsági forgókampóval.

GU-ECONOMY bevésőzárak

Amennyiben GO-SECURY többpontos zárást alkalmaz, amelyhez megfelelő bevésőzárra van szüksége: a GU-ECONOMY zársorozat ideális kiegészítés és egészen egyszerűen szerelhető.

BKS bevésőzár 13-as sorozat

Kézi reteszelésű zárrendszer

Innovatív építőszekrény-elvével a 13-as zársorozat sokrétű alkalmazást tesz lehetővé az alumínium és műanyag ajtórendszereknél (csőkeretes rendszerek). Az áthajtható csapdának köszönhetően balra és jobbra nyíló ajtókhoz is használhatók. A zárak betörésgátló hatásúak és alkalmasak tűzgátló, valamint menekülőajtókban való felhasználásra.

A következő zártípusok kaphatók:

Bevésőzárak 1300 / 1308 / 1314 / 1311

  • Tűzgátló és füstgátló alkalmasság
  • CE-engedély az EN 12209 szerint

Menekülőajtó zár 1316

  • Tűzgátló és füstgátló alkalmasság
  • Engedélyezve az EN 179 / EN 1125 szerint
  • CE-engedély az EN 12209 szerint

Ezt kínálja Önnek a BKS bevésőzár 13-as sorozata:

  • Átfordítható csapda, így balra és jobbra nyíló ajtókhoz (DIN) is felhasználható
  • A retesz manuálisan záróhelyzetben 20 mm-t áll ki
  • Zárszekrény-vastagság alig 15,5 mm

Termékjellemzők / Műszaki adatok

 

1300 / 1314

1308

1311

1316

Felhasználás

Egyszárnyú

       

FS-engedély

 

 

   

Kombinálható 
E-Öffnerrel

 

 

   

Reteszzár

 

 

 

 

Csapda átfordítható

 

 

 

 

Pánikfunkciók

E funkció

 

 

 

 

Műszaki adatok

Cilindertávolság

92 mm (PZ)
94 mm (CH-RZ)

Dorn méret

25 – 45 mm

25 – 45 mm

25 – 45 mm

35 – 45 mm

Dió

8 mm

9 mm

9 mm

Fontos, hogy házilagos zárcsere, vagy megrendelés esetén, a hibás beszerelésből adódó károkért semmilyen felelősséget, garanciát, jótállást nem vállalunk!

Egyedi megrendelés esetén, ezt saját felelősségre teszik, a megrendelést később lemondani, vagy a terméket visszahozni nem lehet!

Ha szerelés közben elakad, kérje szakember segítségét, vagy az egész zárcsere folyamatot rendelje meg partnercégünktől, ezzel tehermentesítjük Önt!

http://muanyagajtozar.hu/kapcsolat/