BKS kulcsmásolás

A BKS kulcsoknak két nagy csoportja van:

  • amelyik szabadon másolható
  • amelyik csak a tulajdonosi kódkártyával készíthető.

Egy jó BKS kulcsmásoló szakember pontosan tudja ránézésre, hogy melyik kulcshoz kell a kártya és melyikhez nem.

A BKS kulcsok könnyen felismerhetőek, mondhatni egyedi kulcsok. A kulcs fejformája és a rajta lévő márkajelzésből könnyedén beazonosíthatóak.

Alap BKS kulcs a “sima 88-as” profil, ebből a BKS zárbetétből és kulcsból fogy a legtöbb. Minden ajtógyártó, aki GU ajtózárat szerel, és egy alap cilinderrel is ellátja az ajtót, azok ezzel a zárbetéttel szerelik. Komoly biztonságot ez a zárbetét nem ad, a kulcsmásolónak sem komoly kihívás, túl sok egyedi ismertetője sincsen.

A következő BKS kulcsok a fordítókulcsos technológiák. A WS 50 és a WS 42-es kulcsból van elég sok elterjedve. Ezeket a kulcsokat Pesten, csak mi másoljuk! Ennek a kulcsnak az a nagy előnye a sima, fogazott kulcsokhoz képest, hogy a kulcs mind a két fele belemegy a zárbetétbe, mindegy milyen irányba használjuk. A fúrt kulcsokhoz képest, ezek a kulcsok sokkal masszívabbak, erősebbek, sokkal nagyobb igénybevételt bírnak ki.

Vannak olyan BKS zárak, melyekhez tollas kulcsok tartoznak, ezek többnyire szobaajtó zárak. Az ilyen kulcsok, hagyományos számozott kulcsok. DIN bevéső zárak kis- és nagykereskedőjeként, számos bevéső zárat tartunk raktáron. Alaptartozékként, ezekhez a zárakhoz csak egy kulcs tartozik, de lehetőség van, üzletünkben bármennyi kulcsot kérni még hozzá. Egyszerű dolgunk van, amíg itt van a zár, megkeressük a belevaló kész kulcsot. Gyakran teljesen jó bele, egy hasonló, soproni kulcs is.

GU kulcsmásolás, BKS kulcsmásolás, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, BKS kulcsmásolás Budapest
GU kulcsmásolás, BKS kulcsmásolás, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, BKS kulcsmásolás Budapest
GU kulcsmásolás, BKS kulcsmásolás, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, BKS kulcsmásolás Budapest

BKS biztonsági kártyás kulcsok másolása

Azok a BKS zárbetétek, amelyekhez tartozik egy biztonsági kártya csak a kártya tulajdonosa jogosult pótkulcs rendelésére. Nálunk ezt Pesten megteheti, mert a mi, a Kulcskirályban, a GU-BKS hivatalos kereskedői vagyunk. A kulcs néhány napon belül a megadott címre érkezik, nincs szükség hozzánk újra visszajönni. A BKS Janus kulcsok, minden esetben, egy zárt, keménypapíros borítékban érkeznek. Csak a tulajdonos bontja fel őket.

Ha BKS kulcsot szeretne másoltatni, nálunk jó helyen jár! Szombaton is nyitva vagyunk, így hétvégén is megoldjuk a BKS kulcsok készítését!

Kulcsmásolóink birtokában vannak a teljes tudásnak, hogy Ön tökéletes kulcsokat kapjon!

  • BKS kulcsmásolás Budapest
  • BKS kulcskészítés Buda
  • BKS kulcsrendelés kódkártya alapján.
  • BKS kulcsmásolás számítógép vezérelt kulcskészítő gépen