G-U-BKS forgalmazás

A bevésőzárak cserepiacán meghatározó szerepet tölt be a Kulcskirály zárszaküzlet, és Budapesten kiemelt G-U-BKS szakkereskedő! A tavalyi évben rekord mennyiségű BKS pánikzárat és G-U többpontos ajtózárat értékesítettünk. A G-U-BKS mindenre tud megoldást kínálni, ami az ajtózáródással kapcsolatos.

Elsősorban cseredarabokat biztosítunk, értékesítünk, legyen az egy sima ajtózár, vagy speciális méretű portál zár.

Mivel mindenféle nyílászáró vasalat-félével megtalálnak bennünket, csak a G-U vagy a BKS logó-t látják, így sok esetben egyedi megrendeléseink voltak.

Újdonságok a 2018-as évben, amivel bővítettük termékpalettáinkat.

Emelő-toló kilincs. Olyan szerkezet, ami egy hosszabb erőkart biztosít az ablak emeléséhez és süllyesztéséhez. Amikor a kilincset eltekerjük, az ablak megemelkedik, utána könnyedén tudjuk tolni. Fő előnye, hogy nagyon alacsony küszöböt lehet biztosítani, és a nyílászáró mérete szinte bármekkora lehet. A szerkezet akár fél tonnás ablakot is képes mozgatni. Ehhez szükséges tolókocsi szerkezetet is adtunk el, jó pár darabot.

A Kulcskirály pár éve sikeresen kezdte el értékesíteni a BKS olajfékes ajtóbehúzókat. Ebben az évben ezekből is rekord mennyiséget vásároltunk és adtunk el. A minősége és az ára a legjobb a többi gyártó termékéhez képest! Legyen normál karos vagy kitámasztó karos kivitel, szinte minden ajtómérethez talál nálunk megoldást!

BKS csúszósínes ajtócsukók és karjaik rendelhetők, vagy azonnal raktárról tudjuk biztosítani.

Számos BKS zárbetétet is árulunk, ilyen a WS 42 típus, vagy a Helius, kódkártyás kulcsokkal ellátott biztonsági zárbetét. Minden zárbetét három darab kulccsal rendelkezik, amiket kizárólag a dobozba csomagolt kódkártya alapján lehetséges megrendelni. Sehol a világon nem készítenek hozzá kulcsot, a megrendelő onnan rendelhet pótkulcsot ahonnan vásárolta a BKS zárbetétet. Aki a Kulcskirály zárszaküzletben vásárolja meg, kedvező áron tud kulcsot rendelni. A kulcs készen jön a BKS gyárból és regisztrálják, hogy melyik kereskedő, mennyi kulcsot rendelt az ügyfél kérésére. Így nem lehet a kulcsokkal visszaélni.

Műanyag- és fa ajtókba szintén rengeteg többpontos ajtózárat adtunk el. Ezek a hosszú rúdzárak, amik kilincs emeléssel zárhatók, az olcsóbb árkategóriába tartoznak. Ezen kívül vannak a kulcsműködésű zárak, amik egy kicsivel magasabb árkategóriába tartoznak, cserébe nagyobb biztonságot nyújtanak. Nemcsak attól biztonságosabbak, hogy a kulcs elfordításával működnek, hanem speciális Sec. Automatic kivitel az ajtó becsapódásakor már fixen reteszeli a záródási pontokat. Ebben az esetben nincs szükség kulcsra, hogy bezárjuk az ajtót, egyszerűen csak a nyitáshoz kell kulcs, vagy bármilyen nyitási eszköz (pl. okos otthon megoldás).

Rengeteg újdonsággal is előálltunk a tavalyi évben, olyan speciális zárakat adtunk el, amiket láttunk kiállításon, és tudtuk, hogy nálunk is nagy sikere lesz.

Ha bármilyen G-U vagy BKS termékre van szüksége, a Kulcskirályhoz a jövőben is fordulhat, garantáljuk a legjobb árakat és a legrövidebb szállítási határidőt!

Üzletünk Budapesten, központi helyen, a Nyugati tér mellett található, a Bajcsy-Zsilinszky úton. Ettől függetlenül az ország számos pontjára juttatjuk el termékeinket futárszolgálat révén. Önnek semmi más dolga nincs, mint a rossz zárszerkezetet, vagy vasalatot fényképezze le, küldje el részünkre email-ben a képeket, és szakkereskedőink rövid időn belül felveszik önnel a kapcsolatot. Ha szükséges további adategyeztetés a termék pontos meghatározása végett, akkor elküldjük kéréseinket, majd pontos árat és szállítási határidőt adunk. Ha megfelel, akkor a megrendelő előre egyeztetett módon a rendelést elküldi részünkre, mi pedig azonnal megrendeljük a terméket. Amikor megérkezik, azt csomagküldő szolgálattal eljuttatjuk a vevő részére.