BKS – Mechanikus zárbetét rendszerek

Kiváló minőségű mechanikus zárrendszer a megoldás, ha biztosítani szeretné az ajtó betörés elleni védelmét. Az egyszerű egyedi zárlattól a kifinomult főkulcs-rendszerig, ahol megbízható módon megszervezheti a hengerzárak és kulcsok különböző engedélyezési szintjeit. A BKS mechanikus reteszelőrendszerek széles választéka különböző jogosultságot tartalmaz minden alkalmazáshoz és biztonsági szinthez.

BKS Janus biztonsági zárrendszer

A fordító kulcsos zárrendszerek

Kényelmes biztonság: A BKS visszafordítható kulcsrendszerével elégedett az innovatív hengeres technológiával, beépített biztonsággal és kényelemmel. A regisztrált kulcskártyáktól a biztonsági kártyával egészen a szabadalommal védett kulcsprofilokig minden elérhető. A mesterkulcs rendszerek számára szinte végtelen. A BKS reverzibilis kulcsrendszerei lehetővé teszik a meghatározott alkalmazási követelmények teljesítését a lehető legnagyobb pontossággal. A teljes hengeres sorozat védve van a kulcsbeütés ellen, és opcionálisan fúró- és törésvédő elemekkel együtt szállíthatók.

A Janus fordítókulcsos rendszer teljesíti a maximális igényeket a biztonság, funkcionalitás és dizájn terén. A fúróhoronykulcs hatékony mechanikus másolásvédelmet garantál. Négy, változó elrendezésű csapsor védi a cilindermagot a manipulációs kísérletek ellen. A moduláris cilinderfelépítés lehetővé teszi a hosszúság beépítés hely szerinti illesztését. A sorozat ismertetőjele a piros gömbös kulcsfej. Zárrendszerekben a funkcionális csapok alkalmazásával komplex hierarchiafokozatok létesíthetők. Magától értetődően a Janus fordítókulcsos rendszerben kizárólag védett kulcsprofilokat használunk. A meglévő mechanikus zárrendszerek optimálisan bővíthetők az SE zárrendszer mechatronikus termékeivel.

Ezt kínálja Önnek a BKS fordítókulcsos zárrendszer:

  • Ellenőrizve a DIN EN 1303 és DIN 18252 szerint
  • Alapkivitelben védve zártörés ellen
  • Cilinder négy cilindercsappal
  • Hosszúságában változtatható cilinder "szendvics-kivitelben" – moduláris felépítés
  • Opcionálisan cilindertakaróval krómnikkelacélból
  • Kulcs: minőségi újezüst, nem kopik, és könnyű forgácsolni.
  • Kizárólag szabadalommal védett kulcsprofilok, kódkártya alapján rendelhető a kulcs
  • Előlapcsavar: M5 x 80 mm, acél, nikkelezett (opcionálisan sárgaréz)
  • Alkalmas komplex zárrendszerekhez üzleti területen, irodaházak, magas biztonságot jelentő épületek esetében, követségek, konzulátusok, bankok, stb.
  • Alkalmas regisztrált zárakhoz magánterületen

Műszaki adatok

Janus fordítókulcsos rend­szer
Ren­delés hosszúság (BL) 27, 31, 35 + 5 mm növekvő 100 mm-ig
Zárás Regisztrált zárás, zár­rend­szer
Zártoll Stan­dard, speciális kivitelek
Vészfunkció Kétoldalas BL 31/31-től,
egyoldalas BL 27/31-től
Szabadon­futó funkció FZG Opcionális, BL 31/31-től
Fúrásvéd­elem (opcionális zárórend­szere­knél) BZWA, BZWB
Fúrás- és húzásvéd­elem (opcionális) BZWC, BZWD
DIN 18252 80-as osztály, opcionálisan 82-es osztály (BZWC-vel)
VdS-változat Igen
SKG-változat Igen

A Janus zárbetétek elérhetők Budapest legmegbízhatóbb zárszaküzletében a Nyugati tér mellett található Kulcskirályban!

Bármilyen méret azonnal rendelkezésre áll, egy szerelőkoffer segítségével tudjuk összeszerelni a zárbetétet olyan méretre, amilyet szeretne az ügyfél. 3 és 5 kulcsos kivitelben értékesítjük, a további kulcsokat kódkártya alapján tudják megrendelni. Az utólag rendelt kulcsok beérkezési ideje álltalában egy hét.

A BKS Janus hengerzárbetétek maximális biztonságot garantálnak. Ez egy prémium termék, ami nem olcsó, viszont teljeskörű védelmet ad.

Keresse a legmagasabb biztonságot nyújtó BKS Janus zárbetéteket a Kulcskirályban, a VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatt!

E-mail címünk: zarplaza@zarplaza.hu

Telefonszámunk: 06-70-322-7328 és 06-1-312-2064